Alt i jagtudstyr og tøj

16 februar 2022
Marie Pedersen

advertorial

Alt grejet samlet ét sted

Xtragrej er en online forhandler af alt i jagtudstyr, herunder sløring, luftgeværer, tøj og meget mere. Virksomheden har gjort det let for alle jagtinteresserede at købe udstyr, ved at samle det hele ét sted. Det betyder, at du hos Xtragrej kan købe komplette jagtsæt, og du behøver derfor ikke at tænke på at rende land og rige rundt, for at finde det rette udstyr.

Beklædning til jagt

Det er vigtigt at holde sig tør og varm, men undgå at få det for varmt på samme tid. Nogle vil mene, at det at klæde sig efter forholdende, er en hel videnskab i sig selv. Det er dog ikke spor vanskeligt, hvis man har det rette udstyr. Det er lige så vigtigt med god og praktisk påklædning, som resten af forberedelserne til jagten er. Hos Xtragrej finder du bl.a. termotøj fra Termo Original. Her får du både fugttransportering, absorbering og isolering, og det er uanset om du er stillesiddende eller i bevægelse. Husk at kombiner overtøjet med de rette base layers. Alle produkter er fremstillet i slidstærkt materiale og er åndbart. Det er desuden vigtigt med tøj, der sidder godt, når du skal bevæge dig rundt i udfordrende tærren. 

jagtudstyr

Camouflage og sløring

Hos Xtragrej finder du et stort udvalg af udstyr til camouflage og sløring. Alt udstyr er nemt at bruge og nemt at pakke sammen, når du er færdig med at bruge det.

Stor erfaring med nybegyndere og erfarne jægere

Xtragrej har efterhånden en del års erfaring med at hjælpe nye såvel som garvede jægere. Dette betyder, at Xtragrej ikke bare eksisterer for at generere penge, men at der bag webshoppen sidder kompetente folk og er klar til at hjælpe. Tøv ikke med at rette henvendelse til Xtragrej, hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål på hjemmesiden.