Bliv smerterne kvit med kiropraktik

11 november 2020
Astrid Pedersen

Døjer du med nakkesmerter, hekseskud, hælspore eller anden vedvarende smerte eller immobilisering af din krop? Så kan du med fordel opsøge en dygtig kiropraktor.

Hvor finder jeg en god kiropraktor i Århus?

Centralt beliggende i Vestergade i Århus midtby finder du Aros Kiropraktor. Hos Aros Kiropraktor kan du altid få tilbudt et behandlings forløb hos nogle af områdets dygtigste og mest erfarne kiropraktorer.

Aros Kiropraktor behandler patienter i samtlige aldersgrupper – også spædbørn og gravide. Aros Kiropraktor modtager fortrinsvis patienter som melder om de klassiske smerter i ryg og naller samt over lænden, med der af følgende hovedpine og træthed som ledsagere. Du kan dog også med fordel opsøge Aros Kiropraktor hvis du oplever smerter i andre led, for eksempel skulder, knæ, hofter, håndled og fødder – eller hvis du plages af generel stivhed i dit bevæge apparat.

Aros Kiropraktor behandler holistisk, hvilket vil sige at der kigges på hele kroppen i forbindelse med behandlingen. Det er nemlig ikke usædvanligt at en smerte det ene sted har sin oprindelse et andet sted i kroppen. Smerter i lænden kan hidrøre fra en knæskade, som får dig til at kompensere og dermed skaber ubalance og skævhed i hofte og bækken. Og smerter i nakken kan sagtens stamme fra en musearm eller fra en tennisalbue.

Du behøver ikke at have en henvisning fra din læge for at få behandling hos Aros Kiropraktor. Det er blot at rette henvendelse til klinikken og booke en tid. Du vil altid blive underkastet en grundig undersøgelse inklusive optagelse af røntgen billeder når du første gang besøger Aros Kiropraktor. Dette er for at sikre at din kiropraktor har 100% styr på dine skader og skavanker inden han eller hun påbegynder en kiropraktik behandling.

Aros Kiropraktor samarbejder med andre behandlere og praktiserende læger i Århus. Du kan booke tid til en indledende konsultation på aroskiropraktor.dk