Der er altid en anledning til pandekager

Der er altid en anledning til pandekager

Pandekager er en virkelig lækker dessert og en, som du stort set altid har ingredienserne til at tilberede. Derfor er det også nemt for dig altid at finde en god anledning til at servere pandekager. Det er med til at gøre, at du tit har en god undskyldning for at spise de lækre pandekager

Skal du på picnic, er det oplagt, at du tilbereder en stor stak pandekager og tager dem med. Det er supernemt for folk at komme syltetøj og drysse sukker på pandekagerne, rulle pandekagerne sammen og så ellers bare smovse løs. I behøver hverken bestik eller tallerkener til det, hvilket gør pandekagerne helt perfekte til picnicen. Dog kan det være en god ide, at du sørger for at tage nogle servietter med. 

Har du brug for en snack en aften, hvor du er blevet lækkersulten, er det også en god ide for dig, at du tilbereder nogle pandekager. De fleste har mælk, mel og æg derhjemme, så de hurtigt kan røre nogle pandekager sammen og stege dem på panden. 

Skal du servere brunch for venner eller familie, er pandekager også et must at sætte på bordet. De er søde og lækre, og du vil opleve, at de går som varmt brød. De kan spises med både frugt, sirup og meget andet, hvilket gør, at det er en god ide, at du har mange forskellige former for fyld på bordet. 

Vil du tilberede nogle pandekager, der mætter lidt mere, kan du vælge at servere madpandekager. De er typisk også et hit blandt både store og små. Når du skal servere madpandekager, udelader du bare sukker og vaniljesukker fra dem. Hvis du vil, kan du komme nogle grøntsager i selve dejen, men du kan også sagtens tilberede dem, så de ligner almindelige pandekager og så komme masser af friske grøntsager i. Vil du have kød i, er det oplagt, at du kommer kødsovs i.