Få en grundig maling af dit badekar

20 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du ked af at dit badekar er grimt og slidt i emaljen? Så har du sikkert overvejet om det skal skrottes.

Men her bør du overveje om ikke det bedre kan betale sig at reparere emaljen på karrets inderside. På den måde kan du slippe for besværet ved bortskaffelse af det gamle badekar og montering af et nyt.

Hvordan maler man et badekar indvendig

Hvis emaljen på karrets inderside skal sættes i stand sker det ved en proces som kaldes emaljering. Først slibes den gamle emalje af, og bunden af badekarret poleres så indersidens overflade fremstår helt glat.

Dernæst påføres emaljen i tynde lag. Der skal cirka fire lag til for at opnå det ønskede resultat. Sluttelig skal emaljen hærde. Selve processen tager cirka fire timer – og efter et døgn kan du tage badekarret i brug.

Kan jeg selv male mit badekar?

Det kan ikke anbefales selv at give sig i kast med renovering af badekar. Emaljering er en proces som minder meget om autolakering. Og lige som du aldrig ville lade andre end en dygtig autolakerer forestå lakering af din bil bør du altid lade en faglært badekarsmaler renovere dit badekar.

Hvem kan hjælpe mig med at sætte det gamle badekar i stand?

Hvis du leder efter en dygtig badekarsmaler i nærheden af din bolig i København eller på Frederiksberg kan du altid tage kontakt til Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten er en erfaren badekarsmaler som gennem årene har hjulpet masser af glade og tilfredse bolig ejere i København og omegn med at få deres badekar til at skinne igen. Du vil ed sikkerhed kunne få de bedste resultater i form af et smukt og strålende badekar når du overlader opgaven med renovering af badekar til Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten står altid klar med et skarpt tilbud på maling badekar. Besøg Emaljespecialisten på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk og få mere information.