Få styr på din Azure løsning med Azure kurser

Få styr på din Azure løsning med Azure kurser

Microsoft Azure er det, der kaldes en cloud baseret tjeneste. Dette betyder, at Microsoft Azure er hosted i ”skyen” – det vil sige på servere i Microsofts egne data centre som er dedikeret til formålet. Din egen Microsoft Azure løsning vil således ikke optage plads på dine egne fysiske in house servere, hvilket i sig selv er en stor fordel.

Microsoft Azure anvendes i forbindelse med opbygning, test, implementering og administration af applikationer og tjenester. Den cloud baserede løsning kan for eksempel inkludere Software som en service (SaaS), platform som en service (PaaS) og infrastruktur som en service (IaaS). Samtidig understøtter Microsoft Azure en hel række forskellige programmerings sprog og værktøjer samt diverse frameworks, både de, som er udviklet af Microsoft og de, som kommer fra tredje parts leverandører.

Hvorfor vælge Microsoft Azure?

Der er mange fordele ved at vælge Microsoft Azure som en server platform frem for selv at skulle lægge server plads til applikations udvikling. Med Microsoft Azure betaler du for eksempel kun for dit faktiske forbrug – hverken mere eller mindre.

Samtidig slipper du for at skulle investere i nyt hardware og løbende opgradere og vedligeholde dette. Du kan nemt deaktivere funktioner, du ikke bruger – og hente andre fra skyen, som du står og skal bruge. Du kan på samme måde skalere din løsning op og ned efter behov.

Din Microsoft Azure datacenter løsning vil altid være i besiddelse af den højeste sikkerhed og aktuelle certificering – og selvfølgelig fuld understøttelse af GDPR. Microsoft Azure udvikles og opdateres nemlig løbende, således at din løsning altid vil være på forkant med den aktuelle udvikling.

Hvor kan jeg lære mere om Microsoft Azure?

Hvis du ønsker at blive skarpere på Microsoft Azure som datacenter løsning, kan du med fordel tilmelde dig et kursus i Microsoft Azure hos 4D.