Find din maler i København online

06 maj 2019
Astrid Pedersen
Find din maler i København online

En professionel maling af din bolig kan gøre en kæmpe forskel. Når du vælger at lade en dygtig og rutineret maler forestå maling af såvel lofter og vægge om dit indvendige træværk, får du meget mere for pengene end blot påføring af maling.

En kompetent maler med uddannelse og erfaring har den fornødne ekspertise, som skal til for at kunne vurdere hvad der tjener dit hjem bedst. Og samtidig har han eller hun det rette håndelag til at kunne udføre opgaven til UG med kryds og slange.

Kan jeg selv male mine lofter og vægge samt mit træværk?

I princippet kan du godt selv varetage opgaven med at male din bolig indvendigt. Men et solidt stykke malerarbejde, som skal kunne holde i mange år, kræver meget mere end at smøre maling på overfladerne. Skal dit hjem totalrenoveres, er det synd blot at gøre et overfladisk stykke arbejde med den indendørs maling. Du bør som minimum hive eventuelt gammelt tapet ned, og sørge for, at huller og skrammer i pudset er udjævnede førend du kaster dig ud i selve malerarbejdet.

Alle overflader skal slibes og primes med Mikrodispers først – og er pudset i dårlig stand, kan der blive tale om at pudse en eller flere vægge op på ny, eller foretage en decideret fuldspartling for at opnå det mest ensartede resultat. Det kræver både sans for detaljen, et vist håndelag og en god portion tålmodighed at udføre denne typer opgave. Og skal hele huset eller lejligheden have en overhaling, kan det klart bedst betale sig at bruge en dygtig maler.

Hvor finder jeg en professionel og erfaren maler i København?

Er du således på udkig efter en maler i dit lokalområde, som kan forestå maling af din bolig, kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på gedigent malerarbejde af høj kvalitet på Malerkanonen.dk.