Find din nye kabinescooter online

04 marts 2021
Astrid Pedersen

Bor du i byen, eller arbejder og handler du som oftest tæt på din bopæl? Så har du måske behov for selvstændig transport i hverdagen – men en bil vil være overkill. Og derfor kan du med fordel overveje at investere i en smart kabinescooter.

Hvad er en kabinescooter?

En kabinescooter er et særdeles praktisk køretøj for dig som ikke har brug for en bil til at klare dine daglige ærinder men heller ikke vil nøjes med en cykel og ikke ønsker at være afhængig af offentlig transport.

Med en smart kabinescooter kan du nemlig kombinere det bedste fra cyklen og bilen. Du slipper for dyre afgifter idet en kabinescooter er et elektrisk drevet køretøj som hører under betegnelsen scooter eller knallert. Men du kan samtidig nyde din køretur i tørvejr med alle de moderne faciliteter som du også finder i en rigtig bil.

En moderne kabinescooter kommer nemlig med den fulde udstyrs pakke og kan for eksempel være udrustet med smarte features så som bak kamera og sensor, central lås, radio og medie afspiller og meget andet. Mange kabinescooter leveres med en radiator således at du ikke alene kommer tørskoet frem til din destination – du kan også holde varmen under kørslen. Og du vil blive overrasket over komforten i en kabinescooter anno 2021, som både fås med fuld affjedring og et justerbart sæde, for en sikker og behagelig køretur.

Hvor kan jeg købe en lækker kabinescooter på Bornholm?

Hos Electric Vehicles, som holder til i Rønne på Bornholm, kan du finde et stort udvalg af smarte og miljø venlige kabinescootere fra kendte producenter. Electric Vehicles står 100% inde for den høje kvalitet af de kabinescootere som sælges i shoppen, og rådgiver gerne omkring valg af kabinescooter.

Du kan se hele udvalget af moderne kabinescootere i den online shop på electric-vehicles.dk.