Hvor kan du få de bedste skrotpriser for dit jern og metal?

11 august 2021
Silje Hansen

Hvis du skal have nedrevet en bygning eller en konstruktion af metal, kan der være penge at hente. Du kan dermed tjene penge på at aflevere det gamle skrot i stedet for at smide det ud. Her findes der særlige skrothandlere rundt omkring i landet som sidder klar til at købe dit gamle skrot til gode priser. Det kan f.eks. være metal, jern, tømte olietanke, kabelskrot eller enhver form for metal. 

Du har i Danmark mulighed for at få udbetalt en pengesum for at aflevere det gamle skrot. Hvis du f.eks. ikke har mulighed for at aflevere det gamle skrot eller skrot fra en gammel bygning ved nedrivning, kan du også få hjælp til at få det afhentet. Det kan være utrolig smart og effektivt for dig som entreprenør eller håndværker, som er i gang med en større renoveringsopgave.

Du kommer til at tjene penge på det gamle skrot samtidig med, at du kan have god samvittighed over at det bliver hentet og nedbrudt på en ansvarlig måde. 

Hvilke materialer kan du få betaling for?

Der er udvalgte materialer som du kan sælge til en skrothandler. Her er det ikke alle som tager imod skrotbiler, hvorfor det er noget du bør undersøge. Men har du gamle landbrugsredskaber eller maskiner som skal skrottes, kan du med fordel kontakte en skrothandler. Det kan også være jernplader, brændeovne, radiatorer som er blevet forældet eller staldinventar fra heste, køer, grise eller andre dyr.

Find en skrothandler der tilbyder de bedste skrotpriser

Hvis du er i markedet for at finde en skrothandler som tilbyder de bedste skrotpriser, er det nødvendigt at undersøge markedet. Der kan være store forskelle på de skrotpriser, som du kan få tilbudt.

Vil du derfor gerne have solgt dit skrot til de bedste priser, bør du indhente et tilbud hos https://www.jernkaellingen.dk/priser.