Indramning af kunst, billeder og plakater

Indramning af kunst, billeder og plakater

Står du med et billede, du gerne vil have indrammet til ophængning på væggen – eller har du på en rejse købt et smukt maleri, som du gerne vil have opspændt på blindramme? Så kan du rolige kontakte Danmarks største leverandør af galleri materialer og indramning, nemlig Galleri Art Expo.

Hvem er Galleri Art Expo?

Galleri Art Expo er en service virksomhed med speciale inden for indramning af billeder, malerier, plakater og anden form for kunst. Hos Galleri Art Expo finder du altid mere end 120 forskellige typer rammer – så det skulle være underligt om du ikke skulle kunne finde nøjagtig den ramme, som passer til dine ønsker.

Med indramning fra Galleri Art Expo har du mulighed for at skabe den smukkeste helhed mellem dit kunstværk eller din plakat og så de omgivelser i hvilke den skal ophænges. Når du vælger at lade Galleri Art Expo forestå indramning af dine billeder, får du ikke bare en standard ramme. Du får et stykke skræddersyet håndværk særligt tilpasset dine billeder. Din ramme behøver ikke at holde sig inden for de gængse normer og standarder. Hos Galleri Art Expo finder du andre spændende løsninger, som ikke bare består af den traditionelle glas og ramme model.

Indramning i Silkeborg hos Galleri Art Expo

Hos Galleri Art Expo er kvaliteten i højsædet. Derfor er alle rammer og rammelister, du finder hos Galleri Art Expo, designet og fremstillet i Italien af materialer af højeste standard. Galleri Art Expo anvender altid syrefri materialer, som beskytter dine billeder mod gulning.

Når du vælger at få indrammet et maleri hos Galleri Art Expo, vil opspænding foregå på særlige blindrammer af fineste danske kvalitet. Disse blindrammer vil blive bestilt efter præcise mål og tilpasset dit maleri med største nøjagtighed.

Du kan læse meget mere om Galleri Art Expos produkter og ydelser på galleri-artexpo.dk