Lækker kaffe til dit firmaarrangement hos en kaffevogn i Randers

08 december 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle afholde et større arrangement i firmaregi? Så kan du overveje at booke en kaffeknallert eller en kaffevogn til lejligheden.

Hvorfor skal jeg leje en kaffeknallert eller en kaffevogn?

Der kan være mange gode grunde til at leje en kaffevogn til virksomhedens arrangement. Skal du eksempelvis afholde en større reception eller en konference i virksomheds regi er det ikke sikkert at kantinen eller cafeteriet kan følge med den temmelig forhøjede efterspørgsel der pludselig er på varme drikke i pauserne.

Personalet har helt sikkert også nok at bestille med at forberede diverse mellem måltider og øvrige forfriskninger – og måske endda aftensmaden til de sultne deltagere. Så hvorfor ikke lette presset og lade en kaffevogn eller en kaffeknallert ordne den side af sagen?

Der ud over er den kaffe, du kan bestille hos en mobil kaffebar, som oftest en del mere interessant end flad og lunken termokande kaffe. En kaffevogn eller kaffeknallert fra Kaffeexpressen er udstyret med en professionel espresso maskine som producerer lækker og velsmagende kaffe, serveret af veloplagte og smilende baristaer som ved præcis hvordan man bruger en sådan maskine.

Hos en kaffevogn kan du bestille caffe latte, americano eller espresso, de mere eksotiske varianter cortado, flat white og latte macchiato, samt klassikerne cafe au lait og cappuccino. Til det ikke kaffe elskende folk er Kaffeexpressen leveringsdygtig i kakao og te, som i lighed med kaffen stammer fra producenter som borger for den sociale og økologiske bæredygtighed. Og så serveres alle drikkevarer selvfølgelig i krus fremstillet af genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer.

Lej en kaffevogn i Randers – billigt og bekvemt

Hos Kaffeexpressen kan du leje de smarte og charmerende kaffeknallerter eller kaffevogne til en ganske rimelig pris – inklusive espresso maskine og veluddannet barista. Du kan læse mere, og kontakte Kaffeexpressen direkte, via hjemmesiden kaffeexpressen.dk