Luft til luft varmepumpe – ideel til sommerhuset

27 februar 2019
Astrid Pedersen
Luft til luft varmepumpe - ideel til sommerhuset

Leder du efter en effektiv måde, hvorpå du kan varme dit sommerhus op, er den ideelle løsning en moderne luft til luft varmepumpe. De færreste sommerhuse er varmet op ved hjælp af fyr eller lignende, og har således ikke et vandbaseret radiator system.

Derfor er mange sommerhuse enten varmet op ved elvarme, eller måske – for de ældre sommerhuses vedkommende – udelukkende ved hjælp af strålevarme fra brændeovn. Dette er også vældig hyggeligt og stemningsfuldt, men desværre meget lidt effektivt. Hvis du ønsker at bruge dit sommerhus både sommer og vinter, vil den oplagte løsning være en luft til luft varmepumpe.

Hvorfor skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe til mit sommerhus?

Der er mange gevinster ved at installere en moderne luft til luft varmepumpe i sommerhuset som erstatning for elektriske varmepaneler, eller som supplement til den hyggelige brændeovn. Din luft til luft varmepumpe er langt mere driftsikker, og vil kunne varme dit sommerhus op på ganske kort tid. Da de fleste luft til luft varmepumper kommer med et app baseret fjernstyrings system, vil du kunne tænde for varmen i sommerhuset, inden du kører hjemmefra, og således nå frem til et opvarmet sommerhus.

Dertil kommer, at luft til luft varmepumper som standard – i hvert fald de nyere modeller – er forsynet med et luft filter, som effektivt renser luften for partikler, støv og mikroorganismer, således at indeklimaet bliver sundt og behageligt. Og så kan du vælge at ”vende” din luft til luft varmepumpe, således at den på varme, fugtige sommerdage kan fungere som klima anlæg, og holde luften kølig og tør indendørs.

Find din nye luft til luft varmepumpe online

Hvis du er på udkig efter en luft til luft varmepumpe til opvarmning af dit sommerhus, kan du kigge forbi billigventilation.dk. Her finder du et stort udvalg af varmepumper fra kendte producenter som for eksempel Panasonic, Metro Therm, Mitsubishi, Bosch, LG og Danfoss.