Optimer din tilbudsgivning med aftalesedler for håndværkere

Optimer din tilbudsgivning med aftalesedler for håndværkere

Der findes i dag flere forskellige håndværkere. Det kan blandt andet være en tømrer, snedker, murer, elektriker, VVS-montør, entreprenør eller en kloakmester. Fælles for dem alle er at de har en travl hver dag på landevejen. Her er det vigtigt at de er ude og udfører opgave, for at det er godt for deres forretning. Det mindre sjove som administration og papirarbejde, kan derfor først løses efter en hård og lang arbejdsdag. Det kan være nogle lange arbejdsdage, hvor der måske ikke er så meget tid til familien, venner, fritidsinteresse eller til dig selv. Det er derfor vigtigt at se på de muligheder der er på markedet, for at optimere sin tid. En ting der er vigtigt, men som er svært at finde tid til er tilbudsgivning. Hvis der er en kunde der ringer ind eller du finder et aktuelt tilbud, du gerne vil byde ind på, kan det være svært at gøre mens du er på farten.

Det findes der heldigvis en løsning for. Du kan i dag vælge forskellige platforme, hvor du kan lave et tidbud eller en dokumentation direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Det betyder, at du uanset hvor du befinder dig altid kan besvare dine kundehenvendelser med et professionelt tilbud.

Aftalesedler er nyttig for dig som kræver dokumentation, for det arbejde du har udført. Dermed kan du lettere opkræve penge for det arbejde, du har udført for din kunde.

Hvilket system skal du vælge til ordrestyring?

Når du skal finde et system, der skal hjælpe dig og din virksomhed med at overskue alle igangværende projekter, kommende projekter og afsluttede opgaver, så er det vigtigt at det er brugervenligt og én samlet platform. Det skal kunne spare dig for tid og løse opgaverne professionel. Her kan du med fordel vælge Hands On Simply, der hjælper dig med aftalesedler og ordrestyring hele vejen rundt. Besøg dem her hos https://www.handsonsimply.dk/.