Prøv nogle helt nye lysbogstaver, når tiden melder sig

Prøv nogle helt nye lysbogstaver, når tiden melder sig

Der er flere grunde til, at man kan have brug for nogle nye lysbogstaver, og det gælder både, om de hænger udenfor eller indenfor.

De kan være blevet så slidte, at man ikke længere kan læse dem godt nok, selvom man udskiftet pærerne og dermed lyset i dem.

Reparationerne i dem virker heller ikke længere nok til, at de kan forsvares, og det gælder også ved de små lysbogstaver, man sætter sammen til flere ord, eller de helt store, som man blandt andet sætter op på facadeskilte til at få kunder ind i butikken.

Hænger disse lysbogstaver netop udenfor, så skal de gerne kunne holde til en del, men det er jo nok ikke lige de bogstaver, man får holdt øje med til dagligt, specielt ikke, hvis man møder ind af bagdøren, og når man lukker butikken ned, så er det først dér, at man tænker over, at man burde få gjort noget ved de lysbogstaver.

… og det får man så næsten aldrig gjort.

Efter længere tid med skidt, fuglelort, insekter, bikuber med videre, så er disse lysbogstaver så slidte udenfor, at der ikke er andet at gøre end at udskifte dem.

Men hvorfor nøjes med en mindre udskiftning til nogle af de samme, som du allerede har haft? Hvorfor ikke vælge nogle helt nye og dermed en helt ny slags paradigmeskift!

Det kan være den forandring, der gør, at du går fra at vælge nogle lysbogstaver, der er præfabrikerede, og du bestiller dem speciallavet i markant forandring fra dem, du ellers har.

Det kan blive starten på en rebranding af din virksomhed, hvor du genstarter det hele og omtænker din salgsstrategi, fordi du nu kan se noget splinternyt ved facaden på din butik for eksempel, som kunderne roser dig for.

De kommer faktisk i stimer nu for at se, hvad denne “nye” idé går ud på.