Spar penge på varmeregningen og få et bedre indeklima med udskiftning af vinduer

01 september 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Har du gamle tolagsruder, vil der være mange penge at spare for dig ved at skifte dem ud til trelagsruder eller termoruder, som de også kaldes. De isolerer nemlig langt bedre og vil derfor give dig en lavere varmeregning. I en tid, hvor priserne på varme stiger, er det jo afgørende, at du har mulighed for at spare. 

Derudover giver vinduerne dig selvfølgelig også et bedre indeklima, hvilket bestemt heller ikke er noget, som du skal kimse ad. Hvis du har været vant til at leve med lidt utætte vinduer, vil det være en sand lise for dig, når vinduerne er skiftet ud, og du oplever, at der ikke er lige så koldt omkring vinduerne som tidligere. 

Har du fået mod på at få nye vinduer, kan du for eksempel se efter nogle, der kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer i Nykøbing Falster. Det kan blandt andet være bpglas.dk. De har stor erfaring på området og vil derfor kunne fortælle dig meget mere om, hvad fordelene ved at få skiftet dine vinduer er. Derudover kan de selvfølgelig også klare det nemt og hurtigt. 

udskiftning af vinduer falster

Er det dyrt at få skiftet vinduer? 

Selvom du kommer til at spare penge på varmeregningen, er det selvfølgelig en stor udskrivning at få udskiftet dine vinduer. Det er dog værd at se på, om du kan gøre brug af håndværkerfradraget og eventuelle andre fradrag i forbindelse med det. Derudover kan du selvfølgelig se på, hvor meget varme du kommer til at spare, og hvornår dine vinduer så vil være betalt af. 

Med nye vinduer i boligen vil den typisk blive mere værd og samtidig mere attraktiv, hvis du skal sælge. Selvom du måske ikke går med salgstanker nu, kan det være rart, at du ved, at du nemmere vil kunne komme af med din bolig, når den tid kommer.