Tesla giver konkurrenterne baghjul

14 april 2021
Astrid Pedersen

Skal familiens nye bil være en elektrisk drevet én af slagsen? Så kan du med fordel vælge en Tesla.

Hvorfor skal jeg købe en Tesla?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en Tesla frem for en anden type el bil.

Når du køber en Tesla køber du ikke alene en miljø og klima venlig bil. Du investerer også i fremtiden – på mere end én måde.

En Tesla repræsenterer, foruden en grøn profil og en minimering af familiens samlede globale CO2 aftryk, kvalitet og holdbarhed. Med en Tesla får du en bil som kan holde sig kørende i mange år. Og da Tesla samtidig er lysår foran konkurrenterne hvad angår teknologi kan du også være sikker på at det elektroniske udstyr som findes i din Tesla ikke vil blive uddateret i løbet af nærmeste fremtid.

Du vil således have en på én gang tidssvarende og fremtidssikker bil som giver den helt optimale køre glæde og en høj grad af sikkerhed på vejen. Og så er der jo selvfølgelig det utroligt lækre design, som er kælet for helt ned i mindste detalje.

Tesla – smuk og funktionel

En Tesla er nemlig ikke bare en el bil som alle andre. Den er en el bil i den absolutte luksus klasse.

Alt på en Tesla er gennemført lækkert og skab til at kunne holde. Du er ikke i tvivl om kvaliteten når du ser en Tesla komme lydløst drivende ned ad gaden. Det smukke og aero dynamiske design gør Tesla til noget helt særligt.

Dertil kan du så lægge den helt utroligt kraftige motor og den formidable accelerations evne – og så vil det hurtigt stå klart hvorfor flere og flere danskere vælger at købe Tesla.

Hvis du synes at en ny Tesla er for dyr i anskaffelse kan du sagtens finde en brugt – læs mere på Biltorvet.dk.