VVS hjælp på Amager – find det online

27 maj 2021
Astrid Pedersen

Når man bor i lejlighed i en boligforening, kan man altid tage kontakt til ejendommens vicevært, hvis der mangler varme i radiatoren, eller hvis et vandrør er sprunget læk. Men hvad gør man som herre i eget hus?

Hvem kan hjælpe mig med rørene i min bolig?

Mange nybagte bolig ejere bliver overraskede over hvor stor et ansvar der egentlig følger med at have sit helt eget tag over hovedet.

Når du ejer et hus er du ansvarlig for at vedligeholde alle installationer – såvel de elektriske som de der relaterer sig til vand, varme, ventilation og sanitet. Det betyder ikke at du selv skal kaste dig ud i diverse VVS opgaver. Det er faktisk strengt forbudt for dig som lægmand at rode med de faste installationer i din bolig.

Her skal der autoriserede fagfolk på banen. For dine el installationers vedkommende vil der være tale om en autoriseret elektriker eller el installatør. Og når det handler om rørene i og under dit køkken og badeværelse skal du have en autoriseret VVS installatør på banen.

Få hjælp til dine VVS opgaver hos en lokal VVS mand

Det er altid en god idé at vælge et VVS firma som ligger tæt på din bopæl, og som arbejde med døgn service. Så er du nemlig sikret kort reaktionstid og hurtig udrykning når der opstår en situation som nævnt oven for. Og så har du bedre muligheder for at begrænse skadens omfang.

Samtidig vil du have den fordel at din lokale VVS’er vil få kendskab til netop dine installationer, og dermed bedre forudsætninger for at hjælpe dig når disse skal opgraderes eller udskiftes.

På Amager hedder din lokale VVS mand Claus A. Axmark VVS. Claus A. Axmark VVS har mange års erfaring med at hjælpe amagerkanere til sikre VVS installationer. Læs mere på caavvs.dk.